E-bundel Historische romans - Laura Frantz, Julie Klassen

Drie meeslepende historische romans in één bundel

Drie heerlijke historische romans in een bundel

Droom weg bij deze meeslepende verhalen van sterauteurs. Deze e-bundel bevat ‘De vrouw des huizes’ van Laura Frantz, ‘Het geheim van Pembrooke Park’ van Julie Klassen en ‘Beteugeld door liefde’ van Jody Hedlund. Koop de bundel hier.

De vrouw des huizes

‘De vrouw des huizes’, geschreven door Laura Frantz, neemt je mee naar het prachtige Kentucky in de 18e eeuw. Het verhaal draait om de jonge vrouw Lael Click, die na de dood van haar vader alles op alles moet zetten om het familiehuis te behouden. Ze komt oog in oog te staan met de mysterieuze Jack Turlock, een man met een duister verleden. Terwijl ze samenwerken om het landgoed te redden, ontstaat er een onverwachte aantrekkingskracht tussen hen. Zal Lael haar hart kunnen beschermen en tegelijkertijd haar thuis kunnen behouden?

Het geheim van Pembrooke Park

‘Het geheim van Pembrooke Park’, geschreven door Julie Klassen, speelt zich af in het prachtige Engeland van de 19e eeuw. Abigail Foster krijgt de kans om als gouvernante te werken op Pembrooke Park, een landgoed dat bekendstaat om zijn mysterieuze geschiedenis. Terwijl ze haar taken vervult, ontdekt ze langzaam maar zeker de geheimen die het landgoed verbergt. Samen met de charmante William Chapman gaat ze op zoek naar de waarheid. Maar hoe dieper ze graven, hoe gevaarlijker het wordt. Zullen ze het geheim van Pembrooke Park kunnen ontrafelen zonder zichzelf in gevaar te brengen?

Beteugeld door liefde

‘Beteugeld door liefde’, geschreven door Jody Hedlund, speelt zich af in het ruige Michigan van de 19e eeuw. De eigenzinnige Emma Malcomson is vastbesloten om haar vader te vinden, die verdwenen is tijdens zijn zoektocht naar goud. Haar enige hoop is de beruchte premiejager Samuel Conroy, die haar kan helpen in ruil voor haar diensten als kok tijdens zijn zoektocht. Terwijl ze samen door de wildernis trekken, bloeit er langzaam maar zeker een romance op tussen Emma en Samuel. Maar kunnen ze elkaar vertrouwen in een wereld vol gevaar?

Met deze bundel van historische romans krijg je drie meeslepende verhalen voorgeschoteld. Laat je meevoeren naar andere tijden en geniet van de prachtige schrijfstijl van Laura Frantz, Julie Klassen en Jody Hedlund. Of je nu een liefhebber bent van romantiek, avontuur of mysterie, deze bundel heeft voor ieder wat wils. Bestel nu en geniet van deze historische romans! Zoek in onze shop naar nog meer christelijke romans.

Christelijke boeken, Christelijke romans, reformatorische boeken, epub, christelijk, eboeken, christelijke ebook, e-book, epub
Reformatorischeboeken.nl